Logo mooigeldropmierlo.nl
Heren 1 van Hockey Geldrop samen met Willy van de Kerkhof  | Fotonummer: ff45b4
Heren 1 van Hockey Geldrop samen met Willy van de Kerkhof (Foto: Ingezonden)
Verenigingen

Willy van de Kerkhof huldigt Heren 1 Hockey Geldrop

Geldrop - Heren 1 van Hockey Geldrop is zondag 17 juni gehuldigd door oud-PSV'er en oud Geldroppenaar Willy van de Kerkhof in verband met promotie van de heren naar de 1e klasse.

Het is 32 jaar geleden dat de heren promoveerden naar de 1e klasse. Elke speler werd afzonderlijk opgeroepen en mocht door een erehaag, gevormd door de speelsters van Dames 1, het podium betreden waar de heren in het zonnetje werden gezet. Het is een hele knappe prestatie dat dit jonge team, met een gemiddelde leeftijd van 21 jaar, promoveert naar de 1e klasse.

Willy van de Kerkhof overhandigde een mooie kampioensschaal aan aanvoerder Robbert v.d. Vleuten. Willy weet hoe het voelt om kampioen te worden, hij heeft dit immers meerdere malen mee mogen maken met PSV.

Ook Dames 5 is zondag 17 juni kampioen geworden en werden natuurlijk ook allemaal gehuldigd, de beslissing voor dit kampioenschap moest deze wedstrijddag nog vallen, maar de andere kanshebber verspeelde punten waardoor het kampioenschap naar Geldrop ging. Na de huldiging konden de kurken knallen en werd het seizoen afgesloten met een geweldig feest.

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>