Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: cadab3
Foto: Joan Delisse
Evenementen

BarberQ van kleinschalig mannenfeestje naar familiedag met een rauw rock 'n roll randje

Mierlo - De Cherry Chop Barbers uit Mierlo vierden zondag 17 juni, op Vaderdag, hun jaarlijkse BarberQ. Voorheen een kleinschalig mannenfeestje, maar inmiddels uitgegroeid tot een familiedag met een rauw rock 'n roll randje.

Redacteur: Vivianne van Bijsterveld
Fotograaf: Joan Delisse

Derde keer

Dit jaar werkten de barbiers voor de derde keer samen met het Pitpop festival en ook dit jaar stond er op Vaderdag een heus rockfestival in Mierlo, met vermaak voor het hele gezin. "Voor onze klanten en voor onszelf organiseerden we al een aantal keren een kleine BarberQ. Mannen onder elkaar, bier, barbecue en een band. We zijn er trots op dat een feest is geworden voor iedereen in Mierlo", aldus Ralph de Rozario namens de organisatie.

Activiteiten
Het Molenplein in het centrum van Mierlo stond gevuld met foodtrucks, stands en dampende rock vanaf een live stage. Voor de kinderen was er van alles te doen, zo stond er bijvoorbeeld een springkussen en werden er poffertjes gebakken.

Line-up
De line-up van het festival dit jaar bestond uit de bands Dirty Denims, Heavy Hoempa, Hopeless Jack, CC Jerome, Wetnecks (BZB side band) en Bloody Buccaneers (Golden Earring Coverband). "Dit jaar heeft het festival voor de eerste keer een buitenlandse act op de bühne staan", aldus Ralph. "Hopeless Jack, USA, was een Europese tour aan het afwerken. En op zondag stonden zij op ons podium! Hun optreden geeft net wat meer 'schwung' en is weer iets anders ten opzichte van voorgaande jaren."

Muziek en gezelligheid
Het is een tikkie bewolkt, maar ondanks het winderige weer stond het Molenplein in de vroege middag al behoorlijk vol. Loes Donkers (20 jaar) uit Mierlo maakt voor het eerst een BarberQ mee. "Mijn vader helpt aan de kassa, mijn moeder doet ook allerlei hand- en spandiensten. Ik ben blij dat ik erbij ben, ik vind het een geweldig leuk evenement. Fijn dat er zoveel mensen op af komen!" Anneke en Jos Michielsen komen uit Eindhoven. "Ruud en Ralph zijn de barbier van mijn man", legt Anneke uit. "We komen voor sfeer, de muziek en de gezelligheid." BarberQ verliep precies zoals de organisatie had gehoopt: One day of pure rock 'n roll.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>