Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: 6b3e9c
Foto: Micle de Greef
Evenementen

KommuS twee dagen gastheer Kasteel Geldrop

Geldrop - Eindelijk is het zover! Op zaterdag 30 juni en zondag 1 juli vindt de vierde editie van het KommuS Kasteelfestival plaats in de kasteeltuin van Geldrop. Het jaarlijkse muziek-theater festival dat vlak voor de zomervakantie de bezoekers alvast in de juiste vakantiesfeer brengt. Een programma vol met (inter)nationale (tribute)bands, theater en op zondagmiddag de inmiddels welbekende Kids Area. Het gratis toegankelijke festival wordt door de vele bezoekers al gezien als één van de jaarlijkse hoogtepunten in Geldrop-Mierlo.

Programma
Festival programmeur Sander Waterschoot kijkt uit naar alle bands, maar ook naar het theater en de workshops op de zondagse Kids Area. "Het is niet even gemakkelijk om goed in te schatten wat de kids nu leuk vinden en ja de kinderen groeien ook mee met het festival, dus je moet voor iedere leeftijd proberen wat te organiseren. "Ik denk dat dit aardig is gelukt, zeker met de Theatergroep die Baron Van Münchhausen twee keer speelt en de inmiddels in Azië wereldberoemde Hippe Gasten. Het wordt gaaf, heel Gaaf."

Jeroen Janssen (secretaris) vult aan dat het festival ieder jaar drukker wordt, beter is aangekleed en je ziet steeds meer nieuwe mensen, heel tof! Ook zijn er bedrijven die hen wat mee helpen, zonder dat ze hulp vragen, maar gewoon, omdat ze het Kasteelfestival en KommuS tof vinden! Kijk dat vinden ze nu echt typisch Geldrop, gewoon hup de schouders er onder en zorgen voor een gezelliger Geldrop-Mierlo, laat dat nou precies de doelstelling zijn van KommuS. Alle info over het festival vindt je via www.kommus-geldrop.nl

Hoogtepunten
Een van de vele hoogtepunten volgens Jos van Berlo, chef horeca op het festival, is de Metallica tribute band 'Imitallica'. "Daar loop ik wel warm voor en natuurlijk de tributes van De Dijk en Nirvana", aldus Jos. "Als chef horeca zorg ik er natuurlijk voor dat de biertjes goed koud zijn en dat de Kei Rode Ranja op zondagmiddag smaakt naar veel meer!".

Iris Hoogervorst, verantwoordelijk voor de vrijwilligers roept al twee jaar dat dat er een Coldplay tribute naar Geldrop moet komen. "Dit jaar gaat het gebeuren en ook nog eens meteen met de beste tribute band, gaaf!". Ze vervolgt; "Ook heb ik zin om weg te zweven op de Depeche Mode tribute en natuurlijk effe flink mee te kunnen lallen op Wham/George Michael en AbbA, kei gezellig!! En ach met dik 50 kei leuke vrijwilligers wordt het natuurlijk sowieso al een goed feestje!".

De organisatie van KommuS nodigt iedereen uit, om de Kasteeltuin te 'rocken', "Dus zet beide dagen in je agenda, en start je zomervakantie goed, met z'n allen!"

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>