Logo mooigeldropmierlo.nl
Leerlingen balletgroep Bloesem  | Fotonummer: a2d168
Leerlingen balletgroep Bloesem (Foto: Ingrid Ketelaars-Ronde )
Verenigingen

Presentatie Balletgroep Bloesem

Mierlo - Balletgroep Bloesem was woensdag 6 en 13 juni te gast in 't Patronaat te Mierlo om op beide avonden een presentatie te geven. Voor de ballerina's van Bloesem de gelegenheid om het publiek te laten zien wat ze het afgelopen balletjaar geleerd hebben. De enthousiaste leerlingen van Bloesem hebben prachtig gedanst.

Balletgroep Bloesem heeft nog plaats voor nieuwe ballerina's. Vanaf 4 jaar kunnen kinderen op een speelse wijze kennis maken met dans, beweging en muziek, met aandacht voor fantasie en creativiteit. Met de leeftijdsgroepen neemt de moeilijkheidsgraad toe. Er blijft natuurlijk altijd ruimte voor spel en improvisatie. Wat je hebt geleerd kun je laten zien tijdens een presentatie of tijdens een grote uitvoering. Bij Balletgroep Bloesem leer je de danstechnieken volgens het R.A.D. systeem.

Heb je interesse, ben je nieuwsgierig naar Balletgroep Bloesem en wil je een proefles volgen of inschrijven, meld je dan nog voor de zomervakantie hiervoor aan. Neem voor meer informatie contact op met Anny Liebreks: 06-41272779 of kijk op de website www.balletgroepbloesem.nl. Er wordt dansles gegeven op dinsdag- en donderdagmiddag in sporthal De Weijer in Mierlo.

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>