Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: b56194
Foto: Peter Wijlaars
Evenementen

Zwem4daagse bij Zwemvereniging Thalassa

Geldrop - In Zwembad de Smelen in Geldrop vindt van 25 tot en met 29 juni de jaarlijkse zwem4daagse plaats. Op alle avonden wordt er gestart om 19.00 uur en duurt het zwemmen tot 20.00 uur. Op maandagavond geeft het Thalassa Synchro-team een korte demonstratie van een aantal nummers uit de show die zij dit jaar getraind hebben. Deze show is vorige week, wegens omstandigheden, niet door kunnen gaan maar zij willen toch een aantal nummers aan het publiek laten zien. Deze demonstratie is geheel gratis te bezoeken en start maandag 25 juni om 20.00 uur.

Je zwemt dagelijks een afstand van 250 of 500 meter. Dit doe je minimaal vier (en als je heel sportief en enthousiast bent zelfs vijf) dagen en aan het einde van de week krijg je een welverdiende medaille. Van dinsdag tot vrijdag is er van 20.00 tot 20.30 uur discozwemmen onder de muzikale begeleiding van DJ Daan van Pro DJ Sound. Tevens is er voor de kinderen een speelhoek met diverse luchtkussens. Dus ook de jongere kinderen die zelf nog niet mee kunnen zwemmen, zijn van harte welkom.

Natuurlijk is het leuk om mee te doen met de zwem4daagse en ook hier kan je je vooraf voor inschrijven zodat je op de dag zelf alleen nog de betaling hoeft te doen. Je kan dit doen via de website www.zvthalassa.nl. Als je mee wilt doen met de zwem4daagse moet je in het bezit zijn van je A en B diploma. Deelname bedraagt voor het hele evenement € 5,00. Deze inschrijfkosten dien je contant te betalen bij de kassa na binnenkomst op de eerste dag.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>