Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: c1020d
Skippymickey Fotografie Geldrop
Verenigingen

Basketballclub EBCG sluit het jubileumseizoen mooi af

Geldrop-Mierlo - De basketballclub van Geldrop-Mierlo heeft afgelopen vrijdag het seizoen afgesloten met een druk bezochte clubclinic. De leden van jong tot oud hebben zich gezamenlijk nog één avond in het zweet gewerkt voordat de zomerstop kan beginnen.

De avond begon met de jongste kinderen (tot 12 jaar) en een aantal enthousiaste ouders die een uur lang training kregen van de Heren Senioren. Vervolgens was het de beurt aan de jongeren van 12 tot en met 20 om, ook onder leiding van de Heren Senioren, oefeningen te doen en af te sluiten met een partijtje waarbij alle leeftijdscategorieën door elkaar heen gemixt werden. Daarna volgde nog een toernooi tussen de heren, de heren recreanten en een aantal enthousiaste jeugdleden.

Het hoogtepunt van de avond was de benoeming van drie Leden van Verdiensten. Hans Dankers, Pieter-Jan Beks en Fred de Jonge zijn vanwege hun lange betrokkenheid, grote inzet en bijdrage voor de club onderscheiden als lid van verdienste. EBCG sloot met deze drukbezochte en hele leuke sportieve avond het jubileumseizoen af. Na 45 jaar is de club nog springlevend en kijken de leden en de vrijwilligers alweer uit naar het volgende seizoen. Vanaf eind augustus wordt er weer gebasketbald in sporthal de Coevering. Wil jij ook eens komen basketballen? Meld je nu aan en je mag aan het begin van het volgende seizoen een aantal keren gratis meetrainen en ervaren hoe leuk basketballen is. Voor meer informatie zie www.ebcg.nl.

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>