Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: 79a7e4
Foto: Marc de Groof
Verenigingen

NK Jeugdwielrennen in Steenbergen

Steenbergen/Geldrop - Op een bochtig parcours door de straten van Steenbergen werd er door de jeugd van 8 tot en met 14 jaar op 17 juni gestreden om het rood-wit-blauw. TML Dommelstreek nam met een aantal leden deel aan het NK.

Ramón en Dirk waren voor de pauze aan de beurt, alle andere renners en supporters waren er toen al om ze aan te moedigen. Zij zagen dat Ramón eerst goed mee kwam, Dirk hard moest werken om renner voor renner naar voren te komen. Toen hij bij Ramón was hebben ze een ronde samen gereden. Luuk verscheen op van de zenuwen aan de start. Hij heeft sterk gefietst en is als 27e over de streep gekomen. Het eerste NK zit er voor Saar ook op. En wat heeft ze fantastisch gereden, gestreden tot het einde van de wedstrijd. Cas had zich weer gekwalificeerd voor het NK. En wat een rit was het, een hobbelig klinkerparcours door de straten van Steenbergen. De gehele dag was het droog, tijdens de wedstrijd van Cas viel een flinke bui. Flink wat renners zijn onderuit gegaan, waardoor Cas niet meer voluit durfde te fietsen, vooral niet in de bochten. Gelukkig is hij heel over de finish gekomen. Als laatste was Eva aan de beurt, ook zij kreeg een flinke regenbui over zich heen. Eva heeft heel aanvallend gefietst en is tijdens de wedstrijd heel wat plaatsjes naar voren geschoven.

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>