Logo mooigeldropmierlo.nl
KommuS 2017  | Fotonummer: 7ad897
KommuS 2017 (Foto: Peter Wijlaars )
Evenementen

Geldrop klaar voor groot muziekfeest

Geldrop - Nog een paar dagen en dan gaat Geldrop weer op zijn grondvesten schudden. De vierde editie van het gratis toegankelijke KommuS Kasteel Festival in de Kasteeltuin belooft een waar spektakel te worden. De organisatie heeft dit jaar gekozen voor een gevarieerde line-up met maar liefst 11 bands.

Zo kan men op zaterdagavond vanaf 19.15 uur genieten van tributes van Kensington, George Michael/WHAM, Metallica en Bruce Springsteen. Op zondag begint de eerste band al om 12.00 uur op Mainstage en treden er gedurende de dag zeven bands op. Ook op de zondag zijn er weer verschillende muziekgenres vertegenwoordigd. Het programma start met Kings of Leon, gevolgd door De Hippe Gasten, de enige Nederlandse kinderband die na het succes van voorgaande jaren wederom vele honderden kinderen een unieke festival ervaring laten beleven. Vervolgens sluiten tributes van Depêche Mode, Coldplay, De Dijk en Nirvana en daarna ABBA het festival waardig af.

Kidsarea
Aan de achterkant van het Kasteel wordt er net als vorig jaar weer een Kidsarea ingericht. Deze is toegankelijk op zondag van 12.00 tot 18.00 uur. Ook hier is het programma gevarieerd en geschikt voor alle leeftijden. Mega zeepbellen maken, Drone racen, zelf instrumenten maken, Battle Beats, magische foto's maken van jezelf, theatershow Baron von Münchhausen, Kapper, Schmink, Fotograaf, zelf pannenkoeken bakken en van 13.00 tot 18.00 uur een Musical.ly meeting met o.a. Nina Schotpoort.

"Geldrop gezelliger maken, dat is de doelstelling van stichting KommuS", aldus festival directeur Sander Waterschoot. "De toegang is gratis dus wij nodigen iedereen uit om te komen genieten van de Geldropse festivalsfeer." Het festivalterrein is op zaterdag 30 juni open vanaf 17.40 uur en op zondag 1 juli vanaf 11.30 uur. De redactie van MooiGeldropMierlo is in ieder geval aanwezig om verslag te doen van het grootste evenement van Geldrop.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>