Logo mooigeldropmierlo.nl
Categorie Mens Zwartwit leent zich vaak goed voor portretfoto's, de aandacht gaat meer uit naar het onderwerp, ook bij een drukke achtergrond. Het licht is een belangrijk aspect.  | Fotonummer: c307d5
Categorie Mens Zwartwit leent zich vaak goed voor portretfoto's, de aandacht gaat meer uit naar het onderwerp, ook bij een drukke achtergrond. Het licht is een belangrijk aspect. (Foto: Anja Verberne)
Zomerfotowedstrijd De Wiele

Wie maakt deze zomer de beste foto?

Geldrop-Mierlo - U bent vorige week door De Wiele creatief uitgedaagd om deze zomer de fraaiste foto's te maken en deel te nemen aan de 10 weken durende Zomerfotowedstrijd 2018.

De eerste foto's zijn ingestuurd en op de website www.dewielecreatief.nl kunnen de inzendingen worden bekeken. Deze week worden drie foto's gepubliceerd om een eerste indruk te geven van de inzendingen per categorie.

Bij de inzendingen tot nu toe valt op dat 'Geldrop verweven' minder inzendingen kent. Een uitdaging om ook in die categorie te gaan fotograferen. Het rijke textielverleden van Geldrop en Mierlo levert vele verhalen. Op allerlei plekken is ook zichtbaar wat het verleden van Geldrop-Mierlo is. Denk maar eens aan:de vele straatnaambordjes die verwijzen naar de textielindustrie,het gebouw aan de Molenstraat waar De Wiele creatief en het Weverijmuseum in zijn gevestigd,het Sagabien-waterrad in dit gebouw dat dateert uit 1874,het spannende verhaal over het 'Verdwenen katoenpad' ofhet Machinaal: de stoomweverij van Vissers en Eijcken die in de volksmond 't Machinaal werd genoemd.

Via Facebook kun je stemmen op een foto en de foto met de meeste likes wint de Publieksprijs. Op de website www.dewielecreatief.nl vind je een link naar de Fotowedstrijd 2018.

Stuur je foto's in naar De Wiele creatief: Zomerfotowedstrijd.2018@gmail.com

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>