Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: f2ed31
Foto: Ingezonden
Verenigingen

MTTV geeft tafeltennis op de basisscholen

Mierlo – De zomervakantie is in aantocht en wat is er leuker dan in de vakantie op de camping te tafeltennissen tegen leeftijdsgenootjes. Tafeltennisvereniging MTTV '72 ging de afgelopen weken bij een aantal basisscholen in Mierlo langs om de kinderen alvast te laten oefenen.

Tafeltennisvereniging MTTV '72 is met batjes en balletjes op de basisscholen geweest om de jeugd de eerste beginselen van het tafeltennis te leren. Tijdens de pauzes zijn de buitentafels op het speelplein van de school gebruikt om met z'n allen rond de tafel te doen. Er was voldoende belangstelling op alle scholen en de kinderen deden enthousiast mee. Heb je ook interesse in de tafeltennissport, kom dan vrijblijvend eens kijken op dinsdagavond in Sporthal de Weijer. Tijdens de schoolvakantie is MTTV'72 gesloten, maar vanaf dinsdag 21 augustus is iedereen welkom. Meer informatie over de trainingstijden en de vereniging kun je vinden op de website www.mttv72.nl.

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>