Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: 1a7efe
Foto: Marijke van der Zanden
Muziek

Wethouder Van Otterdijk wijdt met JaZZ met PiT het splinternieuwe gemeenteplein in

Mierlo - Na een succesvolle eerste editie vindt zaterdagavond 7 juli wederom het JaZZ met PiT Festival in hartje Mierlo plaats. Wethouder van cultuur, Rob van Otterdijk, voorheen docent Engels en maatschappijleer, is een theatermens in hart en nieren en is de uitgelezen persoon om dit bruisende festival te openen. JaZZ met PiT biedt een podium aan bigbands uit de regio en wijdt hiermee als eerste het geheel vernieuwde gemeenteplein in.

Line-upTijdens JaZZ met PiT treden tussen 19.00 en 02.00 uur vier bands op. Naast Bigband JaZZcape uit het eigen Mierlo, brengen ook Bigband The Black Pearls (Wanroij), Voiceware (Mierlo) en Jazz Academy (Someren) een mooi programma ten gehore. De bands spelen een mix van hippe jazz, zwoele ballads en herkenbare pop. Backstage Barber Pub verzorgt deze avond versnaperingen waaronder een heerlijke barbecue, en de toegang is gratis.

Muziek verbindt
Het festival wordt georganiseerd door de stichting Jazz met Pit, Bigband JaZZcape en vele vrijwilligers uit Mierlo met een groot muziekhart. Het creëert kansen voor amateurbands om zich te presenteren op een prachtig, professioneel podium. Bovendien legt het de verbinding met de lokale en regionale samenleving. "Muziek verbindt en samenwerking is belangrijk voor amateurclubs. We willen met dit festival muziek in de regio een boost geven", aldus Marcel Louwers, voortrekker van Stichting Jazz met PiT en trompettist van JaZZcape.

JaZZ met Pit is trots op de samenwerking met de stichting Alzheimer en de Kennedymars. Op de avond van het festival kunt u flesjes water doneren aan de lopers van de Kennedymars. De opbrengst gaat naar Stichting Alzheimer. Dat het festival bovendien omarmd wordt door veel sponsoren binnen en buiten Mierlo, is hartverwarmend. Sociale cohesie bouw je samen op.

De organisatie nodigt u en jou van harte uit om erbij te zijn. Het mooie weer is besteld en ze doen er met z'n allen alles aan om er een geweldige avond van te maken. JaZZ met PiT is haar sponsoren zeer dankbaar voor het mogelijk maken van dit Mierlose initiatief. Ga voor meer informatie naar jazzmetpit.nl en inactievooralzheimer.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>