Logo mooigeldropmierlo.nl
V.l.n.r. Arno Godding, Yvonne Kruizinga-Meier, Robbert van Gompel  | Fotonummer: e0a3ec
V.l.n.r. Arno Godding, Yvonne Kruizinga-Meier, Robbert van Gompel (Foto: Ingezonden)
Algemeen

Stichting Samen voor Geldrop-Mierlo is blij met behoud van werkplek

Geldrop - Sinds de gezamenlijke organisatie en uitvoering van de eerste maatschappelijke Beursvloer in 2014, is er een samenwerking met Yvonne Kruizinga-Meier (destijds nog werkzaam bij LEVgroep) en Rabobank Dommelstreek. Sinds ze haar eigen stichting Samen voor Geldrop-Mierlo in 2016 oprichtte, heeft Rabobank Dommelstreek deze pas opgerichte stichting op vele manieren ondersteund en ook een werkplek geboden op de verdieping verdieping in Ontmoetingscentrum Dommelstreek aan de Laan der Vier Heemskinderen 7 te Geldrop.

Tussen zelfstandige ondernemers en kleine bedrijfjes kan de stichting nog steeds op een professionele manier haar taak uitvoeren. Zakelijke en maatschappelijk relaties worden hier op een zeer prettige en professionele manier ontvangen. Ook het organiseren van netwerkbijeenkomsten is hier mogelijk. ,"Dit ontmoetingscentrum brengt mensen bij elkaar en zorgt dat 'samen doen' handen en voeten krijgt", aldus een enthousiaste Yvonne Kruizinga-Meier (Samen voor Geldrop-Mierlo). Er wordt regelmatig gezamenlijk geluncht op de begane grond bij de sociale onderneming The Colour Kitchen, waar jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt een schooljaar begeleid worden in het leren van het horeca vak.

Sinds korte tijd is deze tweede verdieping in beheer van WAT Offices, twee ondernemers die dit samen beheren. De stichting is zeer blij, dat zij middels een partnerschap deze werkplek kan behouden en niet hoeft te verhuizen. WAT staat voor Working Apart Together en symboliseert precies wat er plaats vindt. "Iedereen heeft zijn eigen bedrijf of in mijn geval stichting, maar we vinden elkaar op gemene delers zoals het volgen van je passie en door het opzetten van je eigen organisatie. Ik ervaar hierin heel veel oprechte betrokkenheid bij elkaar en dat sluit precies aan bij onze stichting", vertelt Yvonne Kruizinga-Meier. WAT Offices is al vaker betrokken bij activiteiten van SvGM, zoals de laatste Beursvloer en diverse activiteiten met de bewoners van Ananz.

Wilt u als bedrijf ook maatschappelijk betrokken ondernemen (MBO) op de kaart zetten en zich ook aansluiten bij Samen voor Geldrop-Mierlo? Neemt u dan een kijkje op www.samenvoorgeldropmierlo.nl en laat u dan een bericht achter, zodat er met elkaar maken het verschil gemaakt kan worden.

Heeft u behoefte aan een flexwerkplek, een eigen kantoor of een vergader locatie? Dat is allemaal mogelijk, want er zijn nog enkele ruimtes beschikbaar. U bent ook van harte welkom om vrijblijvend een kop koffie/thee te komen drinken of een dagje mee proef te draaien! Op www.watoffices.nl is meer informatie hierover te vinden.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>