Logo mooigeldropmierlo.nl
Categorie: Natuur  | Fotonummer: 4fd2cf
Categorie: Natuur (Foto: Ingrid Ketelaars-Ronde)
Activiteiten

Wie maakt deze zomer de beste foto?

Geldrop-Mierlo – Tot nu toe valt op dat vrouwelijke fotografen de meeste foto's inzenden. De inzendingen in de categorie Natuur zijn ruim in de meerderheid. De selectie van deze week betreft de volgende drie verrassende foto's.

Margot Klaren – Polman stuurde in de categorie 'Geldrop Verweven' de linker foto in van een kaardenbol. Een fraaie, samengestelde, bewerkte foto en geplaatst tegen een achtergrond met een rustige structuur van textiel.

In de categorie 'Mens' is de middelste foto van Gonny Smeulders – Veltman te zien. Een goede documentaire foto van een kleurrijke bijeenkomst. De drukte is prima weergegeven, er kan iets meer rust in de foto gebracht worden door er rechts en met name links een klein stukje af te snijden.

Vlinders zijn in de categorie 'Natuur' en voor macrofotografie een geliefd onderwerp. Ingrid Ketelaars – Ronde stuurde de rechtse foto in. De compositie van deze foto is sterk door de twee bloemetjes. De geheel vervaagde achtergrond legt extra nadruk op de mooi gestructureerde vlinder.

Doe mee aan de Zomerfotowedstrijd 2018 van De Wiele creatief en win mooie prijzen! Stuur je beste foto's in naar De Wiele creatief: Zomerfotowedstrijd.2018@gmail.com

Via Facebook kun je stemmen op de een foto. De foto met de meeste 'likes' wint de Publieksprijs. Kijk daarvoor op de website www.dewielecreatief.nl, daar vind je een link naar de Fotowedstrijd 2018.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>