Logo mooigeldropmierlo.nl
V.l.n.r. Irma en Marijke  | Fotonummer: 99adf3
V.l.n.r. Irma en Marijke (Foto: Bram van Dal)
Muziek

Spetterend optreden Bigband Geldrop

Geldrop - Bigband Geldrop (BBG) gaf woensdagavond 4 juli een spetterend optreden voor het publiek van omringende cafés en restaurants van het horecaplein aan de Heuvel in Geldrop.

Het ensemble onder leiding van dirigent Erik Munten liet een swingende selectie van hun repertoire horen. Inmiddels wordt de zang verzorgd door maar liefst twee ervaren zangeressen: Irma Martens die men ook kent van Pointwood Bigband en Double Trouble en Marijke van der Zanden die ook zingt bij Bigband Geldrop. De combinatie is een gouden greep. De levendige uitvoeringen van onder andere 'Just the way you are' en 'Oh so quiet' gaven de avond kleur. Na een keur van swingende en gevoelige nummers werd het optreden afgerond met het opzwepende 'I've got the music in me'.

Het orkest dat even in zwaar weer heeft gezeten is weer helemaal terug. En hoe! Geldrop heeft een bigband om trots op te zijn. Blijf ze volgen.

Wil jij je aansluiten bij BBG? De bigband is nog op zoek naar een eerste trompettist. Bel naar Marijke 06-55142757

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>