Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: 871278
Foto: Ingezonden
Verenigingen

Scouting Mierlo is weer op zomerkamp

Mierlo - De leden van Scouting Mierlo vertrokken afgelopen weekend naar hun kamplocatie van dit jaar. Afhankelijk van de leeftijd, verblijven ze op een bestemming verder weg of wat dichter bij huis.

Bevers (5 t/m 8 jaar)
De Bevers hebben dit jaar hun kamp opgeslagen in Eindhoven, nabij het Evoluon. De leiding is hier op zaterdag al begonnen met het opbouwen van het Prinsen- en Prinsessenkamp. De leden sloten op zondag aan.

Kabouters (8 t/m 11 jaar, meisjes)
De Kabouters zijn dit jaar neergestreken in het Brabantse Lieshout. Na een pittige fietstocht kwamen ze hier zondag aan. Aan de hand van spannende opdrachten en activiteiten, kruipen ze deze week in het leven van Donald Duck. 

Welpen (8 t/m 11 jaar, jongens)
De Welpen zijn dit jaar geland in het Limburgse Ysselsteyn. Met de militaire begraafplaats om de hoek, een perfecte plaats voor een echt soldatenkamp. Van bootcampen tot een echte blaaspijp maken, het komt deze week allemaal voorbij.

Gidsen en Verkenners (11 t/m 14 jaar)
Met hun kampplaats in het Limburgse Zutendaal, gaan de Gidsen en Verkenners deze week Back To The Future. De enige echte DeLorean kon er helaas niet bij zijn, maar wel een vrachtwagen van Gebr. Swinkels Grondwerken voor het vervoer van alle materialen.

Explorers (14 t/m 17 jaar)
De Explorers hebben ook dit jaar weer ons eigen landje verlaten en zijn neergestreken in het Luxemburgse plaatsje Wieltz. Wieltz staat niet alleen bekend om zijn rijk historisch verleden, maar wordt ook gezien als de Scoutinghoofdstad van Europa.

Pivo's (17 t/m 23 jaar)
De Pivo's gaan traditiegetrouw een weekje later, omdat veel van de leden ook leiding zijn bij een van de speltakken. Met Praag als bestemming, belooft het ook voor de pivo's een super zomerkamp te worden.

Het zomerkamp wordt binnen Scouting Mierlo gezien als de afsluiting van het scoutingjaar. Een scoutingjaar dat zonder de inzet van vrijwilligers, nooit zo'n succes was geweest. Namens alle leden; bedankt voor jullie keiharde inzet. Wil jij volgend jaar ook mee doen met Scouting Mierlo? Je bent na de zomervakantie welkom om een keer te komen kijken! Mail voor meer informatie naar info@scoutingmierlo.nl of kijk op www.scoutingmierlo.nl

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>