Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: 8e5f49
Foto: Ingezonden
Sport

Frans en Greta Roberts regio zuid kampioenen bowls

Best/Mierlo – Het echtpaar Frans en Greta uit Mierlo deed half juni in Best mee aan een buiten toernooi van de Regio Zuid van de Nederlandse In- en Outdoor Bowls Bond.

In hun eerste wedstrijd werd gespeeld tegen een team uit Eindhoven. Door goed spel kwamen Frans en Greta al snel op voorsprong en stonden deze niet meer af. Winst voor Frans en Greta. In de tweede wedstrijd moesten ze het opnemen tegen een team uit Breda. Het ging gelijk op tot 6-6. In de voorlaatste beurt legde Frans zijn laatste bowl bij de jack (het doelballetje) en kwamen Frans en Greta op 7-6. In de laatste beurt gebeurde hetzelfde en weer lukt het de tegenpartij niet om met hun laatste bowl de bowl van Frans weg te spelen, als scheelde het niet veel. In de laatste wedstrijd kwamen Greta en Frans op een 6-2 voorsprong. Daarna speelde Frans een bowl van de tegenstander bij de jack zodat niet hij en Greta het punt kregen, maar de tegenstander op 6-3 kwam. Vervolgens maakte de tegenstander nog twee punten en werd de tussenstand 6-5, met nog één beurt te spelen.

Met een paar harder gespeelde bowls wist Frans de tegenstander op 1 punt te houden, zodat het een gelijk spel werd en dit de toernooiwinst betekende, omdat alle andere 7 teams minimaal 1 wedstrijd hadden verloren.

Wil je eens kennis maken met bowls, maak dan een afspraak met Frans, hij is telefonisch bereikbaar via 06-38704028.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>