Logo mooigeldropmierlo.nl
Anja Lamers (l) en Tineke van Heerebeek (r)  | Fotonummer: 8ee713
Anja Lamers (l) en Tineke van Heerebeek (r) (Foto: Ingezonden)
Activiteiten

Knutselen bij De Knutselkamer

Geldrop – De Knutselkamer gaat op 5 september van start. De Knutselkamer, een initiatief van Anja Lamers en Tineke van Heerebeek, is bedoeld voor dames en natuurlijk ook heren die graag in een gezellige sfeer knutselen, onder het genot van een kopje koffie of thee.

Iedere cursusmorgen wordt gewijd aan een thema zoals bij voorbeeld decoraties voor de feestdagen, allerlei soorten wenskaarten, originele manieren om geld kado te doen, eenvoudige kado's maken en nog veel meer. Behalve oude en nieuwe materialen wordt er ook gebruik gemaakt van materialen uit de natuur. Er worden ook nog ideeën uitgewerkt om te gaan knutselen met kinderen en/of kleinkinderen. Dit alles natuurlijk onder de professionele leiding van de initiatiefnemers.

De Knutselkamer start op woensdag 5 september, aan de Parallelweg 64 in Geldrop, iedere woensdagochtend van 09.30 tot 12.30 uur. De prijs is € 4,00 per les, inclusief materialen, koffie en thee. Omdat de groep klein gehouden wordt, is er altijd tijd voor een gezellig praatje.

Opgeven kan vanaf nu bij Anja Lamers, Parallelweg 64 Geldrop, telefonisch bereikbaar via 06-26457100 of Tineke van Heerebeek, Parallelweg 66 Geldrop, telefonisch bereikbaar via 06-30076243.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>