Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: cefc9b
Foto: Co Verhoeven
De MooiGeldropMierloKrant

Word jij onze nieuwe bezorger?

Geldrop - Voor de wijk Braakhuizen, met de straten Wingerd, Evene, Eppe, Dolik, Brunel, Boldert, Weegbree, Alsem, Winde, Nueneseweg en Spaarpot Oost en Spaarpot zijn wij op zoek naar een bezorger/ster van minimaal 13 jaar oud, 50+'ers zijn ook van harte welkom!

Heb jij op woensdag tijd en wil je een extra (zak-)centje verdienen? Wil jij lekker in de buitenlucht bezig zijn en weten dat de inwoners uit deze wijk op jou zitten te wachten zodat zij onze krant kunnen gaan lezen? Meld je je dan aan als bezorger voor deze wijk en verdien wekelijks een mooie vergoeding. De kranten worden op woensdagmorgen bij jou thuis gebracht. 

Heb je interesse of heb je vragen? Neem dan gerust contact op met Guillaume van Stiphout, info@mooigeldropmierlo.nl of bel tijdens kantooruren naar 0492-553366. In verband met de zomervakantie zijn we vanaf 13 augustus telefonisch bereikbaar. Emails worden wel gelezen, maar in verband met de zomervakantie kan het iets langer duren dat je antwoord krijgt. 

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>