Logo mooigeldropmierlo.nl
V.l.n.r. Lilian van Tongerlo, Erwin Sanders, Iris Hoogervorst, drie van de vele vrijwilligers tijdens het KommuS Festival  | Fotonummer: 44a57e
V.l.n.r. Lilian van Tongerlo, Erwin Sanders, Iris Hoogervorst, drie van de vele vrijwilligers tijdens het KommuS Festival (Foto: Peter Wijlaars)
Evenementen

KommuS Kasteelfestival

Geldrop - Het KommuS Kasteelfestival 2018, was weer één groot feest. Op beide dagen liep de Kasteeltuin vol met de leukste Geldroppenaren, maar ook veel bezoekers uit de randgemeentes. Hoeveel bezoekers er zijn geweest? Wij hebben werkelijk waar geen idee,,, het is een gratis toegankelijk evenement, tellen is gewoonweg niet mogelijk, maar het waren er veel, heul veul!

De Kids Area op zondagmiddag was ook weer goed bezocht door ouders en hun kroost, er werd naar hart lust gebelleblaasd, geselfied, genoten en mee gedaan met alle ruige theatervoorstellingen en workshops. Voor het podium werd er gedanst, gezongen, en veel geproost op het leven, en op alle mini reünies waar het festival inmiddels bekend om staat.

Namens de KommuS-crew, een heule dikke dank jullie wel aan alle bezoekers, bands, Kasteel Geldrop en partners. Een nog grotere chapeau gaat uit naar alle vrijwilligers die kei hard gewerkt hebben om het festival volgend jaar op 29 + 30 juni 2019 weer te laten plaats vinden!

Meer info: www.facebook.com/kommus-geldrop

Aftermovie link: https://www.youtube.com/watch?v=J8CPuFWpp5s&t=6s

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>