Logo mooigeldropmierlo.nl
Jeugd van Feyenoord en Anderlecht oefent bij VV Mifano  | Fotonummer: ece9fa
Jeugd van Feyenoord en Anderlecht oefent bij VV Mifano (Foto: Ingezonden)
Verenigingen

Voetbaljeugd van Feyenoord en Anderlecht oefenen in Mierlo

Mierlo - Met enige trots mocht het bestuur van voetbalvereniging Mifano zaterdag 11 augustus optreden als gastheer van een viertal jeugdteams van twee clubs uit het betaalde voetbal, te weten Feyenoord en RSC Anderlecht (België). Het werd een geslaagde voetbalmiddag op sportpark 'De Ark' met behoorlijk wat belangstelling uit Mierlo, de regio en natuurlijk Rotterdam en Brussel.

Voor de teams van Feyenoord Onder 16 jaar en Feyenoord Onder 17 jaar betekende de oefenwedstrijden de afsluiting van een driedaags trainingskamp in Mierlo. Van donderdag 9 augustus tot en met zaterdag 11 augustus verbleven de voetbaltalenten in hotel Carlton De Brug en werkten naast de oefenwedstrijd op zaterdag de andere dagen enkele trainingen af op de velden bij Mifano.

Wist het team van Feyenoord Onder 16 hun oefenwedstrijd tegen RSC Anderlecht, de recordkampioen van België, met 3-0 te winnen. Hun voetbalmaten van Feyenoord Onder 17 moesten daarentegen hun meerdere erkennen ten aanzien van Anderlecht Onder 18. Ondanks de nederlaag een nuttige wedstrijd als afsluiting van een geslaagde voetbaldriedaagse in Mierlo.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>