Logo mooigeldropmierlo.nl
Met vereende krachten wordt aan het touw getrokken   | Fotonummer: a417a2
Met vereende krachten wordt aan het touw getrokken (Foto: Ingezonden)
Evenementen

Spruwwejagers houdt touwtrektoernooi

Mierlo - Voor het zesde jaar op rij houdt carnavalsvereniging 'De Spruwwejagers' uit Mierlo op zondag 2 september, op de locatie nabij hun residentie Sport & Eetcafé 'De Weijer', het sportieve en gezellige touwtrektoernooi.

Voor het sportieve evenement hebben zich inmiddels al diverse teams aangemeld. Ook zin in een potje touwtrekken en nog niet aangemeld? Meld uw team dan snel aan bij de organisatie van het ludieke-, sportieve-, maar vooral gezellige evenement.

Aan de zesde editie van de Mierlose Touwtrekkampioenschappen, het evenement dat de voorgaande vijf jaar telkens een zeer groot succes was, wordt deelgenomen door diverse dames- en herenteams. Onder hen teams van plaatselijke en regionale carnavalsverenigingen alsmede bevriende clubs en organisaties van 'De Spruwwejagers'. Ook de organiserende vereniging doet vanzelfsprekend weer mee met enkele teams en gaat mede de sportieve strijd aan voor de eer en de wisselbeker betreffende de zesde editie van het Mierloos Kampioenschap Touwtrekken 2018.

Indien er teams zijn (bijvoorbeeld vrienden-, familie-, buurt-, bedrijf- of verenigingsteams, red,) die aan dit gezellige en prachtige evenement willen deelnemen op zondag 2 september dan kunnen zij zich aanmelding of voor informatie een mailtje sturen naar secretariaat.spruwwejagers@outlook.com.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>