Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: 5d4f1f
Foto: Ingezonden
Verenigingen

Winterkledingbeurs door Zij-Actief

Mierlo - Vrouwenvereniging Zij-Actief houdt op zaterdag 6 oktober een (winter)kinderkledingbeurs. Deze kledingbeurs, vindt plaats bij 'De veiling', gelegen aan Loeswijk 41 in Mierlo. Van 09.30 uur tot 14.00 uur worden alle kledingmaten tegelijktijd aangeboden. Tijdens de beurs kan contant of gepind worden.

Nieuw

Sinds dit jaar is het mogelijk om babykleding in te leveren. De kleding die voor de beurs ingeleverd mag worden betreft kleding voor baby, kleuter en jeugd in de maten 50 tot en met 176. Alle kleding wordt door de organisatie van Zij-Actief gesorteerd en voorzien van een nummer en prijskaartje. Van de opbrengst gaat 60% naar degene die de kleding inbrengt en 40% naar de organiserende vereniging.

Aanbieden
Kledingstukken die niet verkocht worden, gaan naar projecten in Roemenië waar deze kleding meer dan welkom is. Kleding kunt u aanbieden in bananendozen. Alleen goed gewassen en gestreken winterkleding kan aangeboden worden voor verkoop op de beurs. Tevens moet de kleding in goede staat verkeren, met werkende ritsen en voorzien van bijvoorbeeld knopen en gespen. Gestreken kleding verkoopt beter.

Kledinginzamelpunt
De afgelopen beurzen is gebleken dat er toch nog regelmatig vieze en/of kapotte kleding wordt ingeleverd. De beoordeling van uw inbreng gaat hierdoor sterk naar beneden, het uitzoeken van de kleding vergt veel tijd en levert uiteindelijk voor alle partijen niks op. De organisatie wil u erop attenderen dat deze kleding niet op de beurs terecht komt en zij vraagt u om deze kleding zelf naar de daarvoor bestemde kleding inzamelpunten te brengen.

Aanbieden kleding
U kunt de kleding inleveren bij Bernadette van der Linden, Sanghorst 17 te Mierlo op woensdag 12 september (09.00-11.30 uur), zaterdag 15 september (10.00-15.00 uur), maandag 17 september (10.00-14.30 uur en van 18.30-21.00 uur), woensdag 19 september (09.00-11.30 uur), zaterdag 22 september (10.00-15.00 uur) en maandag 24 september (10.00-14.30 uur en van 18.30-21.00 uur).

Vol is vol
Verder is de inbreng van kleding de afgelopen jaren enorm gegroeid. Om teleurstellingen te voorkomen verzoekt de organisatie u dan ook niet tot het laatste moment te wachten met inleveren. Vol is vol! Meer informatie kunt U vinden op de website www.zij-actief.nl afdeling Mierlo. Of stuur een mail naar mavdsteen@onsbrabantnet.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>