Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: 19cc84
Foto: Ingezonden
Verenigingen

Voetbalvereniging Geldrop in beweging

Geldrop – Voetbalvereniging Geldrop is een bloeiende vereniging die altijd op zoek is naar nieuwe enthousiaste jeugdleden. Voor verschillende jeugdteams zoeken zij versterkingen met het oog op aankomend seizoen.

De vereniging is op zoek naar nieuwe Droppels (4 tot 6 jaar) die het leuk vinden om op zaterdagmorgen van 09.00 uur tot 10.15 uur gezellig een balletje te trappen. De trainers laten de jongste voetballers van de club spelenderwijs kennismaken met het spelletje. Als u uw kind inschrijft bij de Droppel-afdeling krijgt uw zoon of dochter een gratis shirt en broek. Verder verwelkomt de vereniging graag nieuwe aanwas voor de 'onder 7' en 'onder 8' categorie. Zij trainen één keer per week en spelen op zaterdag doorgaans om 9.00 uur een wedstrijd.

Niet alleen spelers van eerdergenoemde leeftijdscategorieën zijn welkom bij VV Geldrop, maar natuurlijk ook spelers van alle andere leeftijden zijn van harte welkom.

VV Geldrop staat bekend om haar goede jeugdopleiding en ze vinden het belangrijk dat ze deze status behouden. Daarom houdt de organisatie de vorderingen van spelers binnen alle afdelingen nauwlettend in de gaten om zo een goed beeld te krijgen van de talentontwikkeling binnen de jeugdopleiding.

Rondom de reguliere competitie- en bekerwedstrijden wordt tijdens en voorafgaand aan het voetbalseizoen tal van andere activiteiten georganiseerd. Denk hierbij aan het eigen jeugdtoernooi als start van het nieuwe seizoen, het kerstzaalvoetbaltoernooi of activiteiten met betrekking tot Sinterklaas en Pasen. Vrijwilligers voor het mee organiseren van dit soort festiviteiten of het oppakken van andere werkzaamheden zijn eveneens meer dan welkom.

Houdt uw kind ervan om te voetballen en bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden of lijkt het u leuk om zich in te gaan zetten als vrijwilliger van VV Geldrop? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact op met Zus van den Heuvel via zus.vandenheuvel@upcmail.nl.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>