Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: 15e558
Foto: Ingezonden
Verenigingen

Nieuwe leden en cursus voor beginners bij Bridgeclub Geldrop

Geldrop - Bridgeclub Geldrop is inmiddels al 50 jaar een club voor mensen die van een gezellig avondje bridgen houden. Op 6 september start weer de reguliere competitie. Er wordt gespeeld op de donderdagavond vanaf 20.00 uur in Gemeenschapshuis Zesgehuchten. Per avond worden er 24 spellen gespeeld, verdeeld over zes ronden van ieder een half uur.

Nieuwe leden
Momenteel heeft de club 92 leden, waarmee gespeeld wordt in drie naar sterkte ingedeelde lijnen. De indeling naar sterkte vindt plaats volgens het z.g.n. 'Ranking-systeem', waarin wekelijks punten worden behaald, afhankelijk van de scores. De punten van de laatste zes zittingen bepalen de ranking en de lijnindeling van ieder paar. Om voldoende bezetting voor drie lijnen te houden, kan de club nieuwe leden gebruiken. Informatie over lidmaatschap is te verkrijgen bij Sisca Sparreboom, telefonisch bereikbaar via 06-28404326.

Nieuwe cursus
Voor mensen die graag deze mooie denksport willen gaan beoefenen, maar het nog niet kennen, gaat Bridgeclub Geldrop in september een cursus voor beginners organiseren. Informatie over de cursus is te verkrijgen bij Bianca van de Ven, telefonisch bereikbaar via 040-2857975 of 06-51668941.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>