Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: f53ed5
Foto: Ingezonden
Verenigingen

Begin met hardlopen bij LOGO

Geldrop – Je wilt meer bewegen, je wilt je fit voelen of je wilt werken aan je conditie, dan moet je bij LOGO aan de slag! Op dinsdag 11 september begint het #startcoach-project voor beginnende hardlopers weer. Het LOGO-project start gemiddeld met 20 tot 25 nieuwe hardlopers. Dus ken of ben jij iemand die een goed voornemen heeft of gewoon graag (weer) wil beginnen met hardlopen? Dan zoekt LOGO jou!

Het #startcoach-project duurt 4 maanden, waarbij je tweemaal per week gaat werken aan je conditie, duurvermogen en looptechniek. Samen met andere geïnteresseerden vorm je een hechte groep met een duidelijk doel: je fit gaan voelen! Samenlopen, blessurevrij blijven en plezier krijgen/houden in het lopen, staan hierbij centraal. De trainingen zijn op dinsdag- en donderdagavond van 19.00 uur tot ongeveer 20.30 uur.

Informatiebijeenkomst
Op woensdag 5 september wordt een gratis toegankelijke informatieavond georganiseerd. Deze avond staat in het teken van het #startcoach-project én het beginnen met hardlopen. Alle geïnteresseerde beginnende hardlopers zijn van harte welkom. Deze avond begint om 20.00 uur bij Heerenhuys23 in Geldrop.

Aanmelden
Heb jij wel zin in een leuke en uitdagende start na de zomer? Meld je dan aan via onze website, www.logogeldrop.nl/startcoach . Daar is tevens meer te lezen over het #startcoach-project en LOGO in het algemeen

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>