Logo mooigeldropmierlo.nl
De zesde editie is afgelast!  | Fotonummer: f88a6e
De zesde editie is afgelast! (Foto: Ingezonden)
Evenementen

Touwtrektoernooi Spruwwejagers afgelast!

Mierlo - De voorbereidingen waren getroffen, diverse teams aangemeld en de scheidsrechters van de Nederlandse Touwtrekbond hadden wederom hun toezegging gedaan de wedstrijden van het Mierloos Kampioenschap Touwtrekken 2018 in goede banen te leiden. Helaas heeft de organisatie van carnavalsvereniging 'De Spruwwejagers' dinsdagavond 28 augustus het besluit moeten nemen de zesde editie van het jaarlijkse touwtrektoernooi op de locatie nabij Sport & Eetcafé 'De Weijer' in Mierlo te moeten afgelasten.

De belangrijkste reden het touwtrek evenement enkele dagen voordat het op zondag 2 september zou plaatsvinden te moeten afzeggen heeft als belangrijkste reden te weinig deelnemende teams om een representatief toernooi te laten plaatsvinden. Bijzonder jammer voor iedereen die zich had verheugt deel te nemen aan het sportieve en ludieke evenement en al degene die zondag 2 september een kijkje had willen nemen bij het evenement dat de voorgaande vijf jaar steevast een zeer geslaagd evenement genoemd mocht worden.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>