Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: fa8392
Foto: Ingezonden
Verenigingen

Recordaantal LOGO-lopers naar de 45e Berlijn Marathon

Geldrop - Van LOGO lopen 35 leden op zondag 16 september de Marathon van Berlijn. Nog nooit heeft zo'n grote groep leden tegelijk aan de start gestaan. De sporters worden begeleid door 36 supporters. Met een dubbeldeks bus vertrekken zij op vrijdag 14 september. Op zaterdag lopen zij met een groot aantal supporters de Frühstückslauf, vanaf Schloss Charlottenburg naar het Olympisch stadion.

Het is een korte loop van ongeveer 6 kilometer in een rustig tempo. Deze 'ontbijtloop' is speciaal voor de buitenlandse deelnemers aan de marathon een dag later. Eenmaal in het stadion aangekomen, ontvangen alle deelnemers een ontbijtpakket. Aansluitend maakt de delegatie uit Geldrop een stadstour. Dit is een gezellige ontspannen voorbereiding en zo komt eenieder alvast in een goed en sportief sfeertje. Op zondag vroeg uit de veren om naar de start van de hele marathon te gaan met ruim 43.000 deelnemers uit 37 landen (cijfers 2017). Op de laatste informatiebijeenkomst, in café zaal De Herberg, kregen de marathonlopers nog tips voor de laatste trainingsweken en werd het totale reisprogramma doorgenomen.

Alle hardlopers en supporters ontvingen die avond een uniek T-shirt, mogelijk gemaakt door sponsorbijdragen van; van den Buijs-makelaardij, Scheepsbouwer & van Zon-accountants en adviseurs, Wesley Keeris-Installatietechniek, vdBergBouw –nieuwbouw-verbouw-renovatie, Gerben de Greef-dakdekkersbedrijf, Praktijk Fysiotherapie De Beemden en FLOS Creative Component Solutions. Uiteraard is er een foto gemaakt van de op dat moment aanwezige deelnemers.

Onlangs hield LOGO een testloop van 30 km voor de deelnemers aan de hele marathon van Berlijn, zij liepen vanaf Geldrop naar de Achelse Kluis en terug. Voor de deelnemers aan de kortere afstanden (Halve Marathon en 10 km) in Eindhoven was er gelijktijdig een testloop van 15 en 8 kilometer georganiseerd. De Geldropse kanjers zijn er klaar voor. Na de testloop zijn het nu ontspannende trainingen tot aan Berlijn. Het zware werk zit erop, nu aftellen tot de start van één van de best georganiseerde marathons ter wereld, met een prachtig parcours en vele duizenden supporters langs de route.

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>