Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: dbbd04
Foto: Arjan de Man
Verenigingen

Forse nederlaag voor SV Braakhuizen

Geldrop – SV Braakhuizen heeft in de bekercompetitie op zondag 2 september een flinke 'draai om de oren' gehad. Tegenstander BSV Limburgia, eveneens uitkomend in de 2e klasse was met 0-5 veel te sterk.

Machteloos

De ploeg van trainer Jeroen van der Schoot kon in de beginfase BSV Limburgia nog bijbenen, echter toen de Limburgers in de achtste minuut doel troffen, was het vrij snel gedaan met de aspiraties van de roodzwarten. Toen BSV Limburgia een paar minuten later een foutieve terugspeelbal simpel tot een treffer promoveerde, was het verzet geheel gebroken. SV Braakhuizen probeerde het wel en het was niet zo dat ze er met de pet naar gooiden, echter was BSV Limburgia deze wedstrijddag een maatje te groot.

De ploeg uit Limburg, uiteraard geholpen door de vroeg verkregen voorsprong, voetbalde gemakkelijker, wist steeds de vrije man te vinden en was bovendien scherp in de duels. Doelman Youri van Tilburg voorkwam na een half uur spelen met een prima redding de 0-3. Daar Braakhuizen aanvallend machteloos was en nauwelijks kansen wist uit te spelen én BSV Limburgia niet al teveel meer aandrong, werd de rust bereikt met een 0-2 voorsprong voor de ploeg uit Limburg.

Geen verbetering
Trainer Jeroen van der Schoot voerde enkele wissels door in de tweede helft in een poging het tij te keren, echter had dit niet het gewenste resultaat. Als gezegd de roodzwarten deden hun best, hadden echter niet hun beste dag en moesten met lede ogen toezien hoe BSV Limburgia in deze tweede helft geheel passend in het spelbeeld gemakkelijk uitliepen naar 0-5. Braakhuizen was zondag niet in staat echte kansen uit te spelen en moest het doen met een paar schoten van afstand via Anthony de Haan en Myron Yourdain die adequaat gepareerd werden door doelman Levi Vaessen van BSV Limburgia.

Braakhuizen leed 2 september een verdiende nederlaag tegen en zal de volgende wedstrijd tegen Rhode gebrand zijn op revanche. Deze wedstrijd vindt plaats op zaterdagavond 8 september om 18.00 uur op het sportpark van Rhode.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>