Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: 10ecea
Foto: Ingezonden
Verenigingen

Jaarlijks jeugdtoernooi VV Geldrop en Geldrop-Mierlo Cup wederom een succes

Geldrop - Het jaarlijkse jeugdtoernooi van VV Geldrop werd op zaterdag 25 en zondag 26 augustus op sportpark De Kievit gehouden. Onder prima weersomstandigheden probeerden 54 teams zo'n hoogst mogelijke klassering te behalen in hun poule. Buiten leuke wedstrijden waren er tijdens en na afloop veel lachende gezichten te zien. Het toernooi bleek wederom een succes.

Op zaterdag kwamen de jongens en meiden in de leeftijdscategorieën 'onder 8 jaar' tot en met 'onder 11' in actie. Een dag later, op zondag, was het de beurt aan de 'onder 12' en 'onder 13' categorie. Voor de uitslagen kunt u kijken op de website van VV Geldrop: www.vvgeldrop.nl.

Tweede Geldrop-Mierlo Cup
Naast het jeugdtoernooi stond op zaterdag 25 augustus ook de tweede editie van de Geldrop-Mierlo Cup op het programma. Nadat vorig jaar Braakhuizen het toernooi mocht organiseren, was dit jaar Geldrop de gastheer.

De vaandelelftallen en de hoogste jeugdteams (JO19-1) van VV Geldrop, SV Braakhuizen en VV Mifano streden fanatiek, maar ook zeer sportief om de cup. Geldrop zou uiteindelijk de eerste plaats bemachtigen. Braakhuizen eindigde als tweede en Mifano sloot de rij op plek drie. Een feestavond maakte de tweede editie van de Geldrop-Mierlo Cup compleet, met onder meer een optreden van de Nederlandse Neil Diamond. Volgend seizoen is sportpark De Ark het decor, want dan organiseert Mifano de derde editie van dit evenement.

Via deze weg worden alle vrijwilligers bedankt die hun bijdrage hebben geleverd tijdens en voorafgaand aan de toernooien. Zij hebben er mede voor gezorgd dat alle teams kunnen terugkijken op mooie voetbaldagen.

 

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>