Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: 7bb4fa
Foto: Ingezonden
Verenigingen

Kersentoernooi bij MTTV '72

Mierlo – Tafeltennisvereniging MTTV '72 uit Mierlo organiseert voor leden en niet-leden diverse activiteiten. Op zondag 7 oktober staat het kersentoernooi op het programma.

Het kersentoernooi is een tafeltennistoernooi waarbij iedere speler op zijn eigen niveau enkelwedstrijden speelt. De dag staat, naast het tafeltennissen, geheel in het teken van de kers. Zo staat er een boom met kersensnoepjes er in en is er een wedstrijd kersenpitspugen. Ook de prijswinnaars gaan met een kersenprijs naar huis.

Dit kersentoernooi wordt gehouden op zondag 7 oktober van 10.00 tot 17.00 uur in sporthal De Weijer in Mierlo. Iedereen kan aan dit toernooi deelnemen. Inschrijven kan tot 29 september op de website www.mttv72.nl onder evenementen.

Wil je eerst een keer komen oefenen voor het kersentoernooi of lijkt tafeltennis je wel leuk, dan kun je vrijblijvend eens komen kijken en meedoen op de trainingsavonden. Dit kan op dinsdagavond om 19.00 uur en op donderdagavond om 19.30 uur in de Sporthal De Weijer.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>