Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: ddaa1a
Foto: Peter Wijlaars
Evenementen

Vermaak voor groot en klein tijdens gezellig drukbezochte kermis

Geldrop – Ruim 30 kermisexploitanten hebben hun attractie op de Geldropse kermis opgebouwd. Vanaf 1 september beleefden de kermisbezoekers op de Heuvel en op parkeerterrein De Meent veel plezier met de verschillende kermisattracties. De kermis duurt nog tot 5 september.

Redacteur: Emmy Grit
Fotograaf: Peter Wijlaars

Gemis op kermis

Ieder jaar trekt de kermis veel bezoekers naar het kermisterrein waar attracties staan opgesteld voor jong en oud. Van snelle attracties voor de jeugd en ouderen tot de draaimolen voor de jongere kinderen. De bezoekers konden dit jaar kiezen uit een groot divers aanbod. Grote afwezige attractie was dit jaar de botsauto's; voor veel liefhebbers een groot gemis.

Compleet
Behalve de attracties waar snelheid hoog in het vaandel stond, was er ook veel animo voor het de waterballen, trampolinespringen, touwtje trekken en de schiettent. De grijpmachines en de gokkramen trokken, evenals voorgaande jaren, veel publiek. Een snoepkraam, oliebollenkraam en ander eetgelegenheden maakten de kermis compleet. Behalve in de attracties was het gedurende de kermisdagen zeer gezellig druk op het horecaplein.

Afscheid
Voor de laatste keer heeft De Hobbelende Geit gedraaid in Geldrop. Met mooie herinneringen hebben veel kermisvierders, zowel jong als oud, afscheid genomen van een bijzondere attractie. Na woensdag 5 september gaat De Hobbelende Geit naar een museum in Almelo.

Mierlo
Als in Geldrop de kermis op zijn einde loopt, wordt in Mierlo hard gewerkt om de kermis op te bouwen op het Molenplein, Dorpsstraat en Vesperstraat. De kermis wordt in Mierlo, net als vorig jaar op vrijdag geopend.

Kijk voor meer foto's op www.mooigeldropmierlo.nl

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>