Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: 6ca38b
Foto: Peter Wijlaars
Jeugd

Talenten bij 'The Kids Voice'

Geldrop - Vooral samen genieten van muziek, dat is wat Stichting 'Au3 Smits Music' wil. The Kids Voice is de eerste activiteit waarmee gestart is. Zaterdag 25 augustus startte de stichting met de begeleiding van de jonge talenten. Of je nu al eens gezongen hebt, les hebt gehad of juist nog nooit een microfoon in je handen hebt gehad, iedereen mocht zich aanmelden en mee doen. Er waren veel deelnemers op afgekomen.

De deelnemers gaan de komende tijd, samen met coaches, een passend nummer uitzoeken op de juiste toonsoort. Er wordt geluisterd, gecoacht en met plezier gezongen. Uiteraard komt ook de performance aan bod. Ook zingen de deelnemers samen een aantal nummers. Een voorproefje laten de deelnemers op 8 september, tijdens Hofdael Open, horen.

Het gaat om de ervaring: plezier in en met muziek, anderen ontmoeten en samen zingen. Grenzen verleggen, iets doen wat je heel spannend vindt, maar wel leuk. Stichting Au3 Smits Music hoopt dat iedereen met een goed gevoel mee doet en er later met een positief gevoel aan terugdenkt.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>