Logo mooigeldropmierlo.nl
Archieffoto  | Fotonummer: 084573
Archieffoto (Foto: Peter Wijlaars)
Evenementen

Veel muziek, cultuur, beweging en gezelligheid voor jong en oud in centrum van Geldrop

Geldrop - Na een jaar van afwezigheid zorgt Geldrop Anders er dit jaar weer voor dat het van vrijdag 7 september tot en met zondag 9 september bruist van de muzikale activiteiten in het centrum van Geldrop. Er is een grote verscheidenheid aan muzikale optredens. Er is van alles te beleven! Voor jong en oud. Samen met Centrum Hofdael is er een gevarieerd programma samengesteld, dat zich vooral in en bij Hofdael afspeelt.

Natuurlijk wordt begonnen met het populaire Zingggg Geldrop Zingggg, dat dit jaar plaatsvindt op het Cultuurplein voor Hofdael. Samen met het gelegenheidskoor, onder leiding van Marian van Beek, worden 24 verschillende vooral Nederlands- en Engelstalige liedjes gezongen. Op de website www.geldropanders.nl staan alle liedjes met de juiste teksten. Tijdens de avond worden de teksten geprojecteerd op een groot LED-scherm. Aanvang is 19.30 uur. Het meezingen is vanaf 20.00 uur. De after-party vanaf 22.30 uur is in centrum Hofdael.

Het programma op zaterdag wordt ingevuld door Centrum Hofdael en zijn partners. Deze open dag begint om 11.00 uur met muzikale workshops en de presentatie van het programma voor het nieuwe seizoen. Het Weverijmuseum is deze dag gratis toegankelijk. In de avond is er vanaf 20.30 Jazz tot Impress in Hofdael met Charlie Green. Entree voor dit programma is € 7,50.

Zondag 9 september, de derde dag van Geldrop Anders, staat de 14e editie van het Blaas Kapellen Festival (BKF) centraal. Op diverse locaties zorgen de kapellen voor sfeervolle muziek en gezelligheid. Vanaf ongeveer 13.00 uur wordt het startschot gegeven op het Cultuurplein bij Centrum Hofdael. Rond 16.30 uur sluiten ze af met een spetterend optreden van Heavy Hoempa. Op deze zondag wordt ook de 9e editie van de Libertyloop gehouden. Start en finish van de verschillende onderdelen is op het Horecaplein. Dit programma begint om 12.00 uur.

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>