Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: 0cd7a7
Foto: Ingezonden
Activiteiten

'Heeren van Mierlo' houden HAP, TRAP en SNAP

Mierlo - Het eerste Hap Trap en Snap event heeft zondag 2 september in Mierlo, onder fantastische weersomstandigheden, plaatsgevonden. Het event werd georganiseerd door de 'Heeren van Mierlo' met als doel de gasten een leuke middag te bezorgen, de deelnemende restaurants een podium te bieden zich te presenteren, maar vooral als financiële startpunt voor het goede doel welk de 'Heeren van Mierlo' dit najaar voor ogen hebben.

Het vertrekpunt was bij Gasterij 't Spitje, waarna de gasten, op de fiets, hebben kunnen genieten van een paar mooie stukjes Mierlo door onder andere het Sang en langs het Eindhovens kanaal. De deelnemende restaurants waren Kookstudio Bastronomie, Backstage Barber Pub, Thuis! Eten&drinken en Restaurant Liverdonk. Zonder uitzondering hebben alle restaurants hun uiterste best gedaan om de gasten te laten zien en proeven wat zij in huis hebben.

Het onderdeel 'Snap' bestond uit een klein, soms serieus, soms ludiek quizje, die gewonnen werd door Erna de Vet. Zij kreeg uit handen van de heer Basemans van kookstudio Bastronomie een kruiden-workshop aangeboden. Na afloop werd in Gasterij 't Spitje, door voorzitter de heer Prinsen van de 'Heeren van Mierlo' teruggekeken op een 'zeer geslaagd en gezellig evenement'. "De financiële opbrengst is voldoende om de organisatie van 'Kanjers in de zorg' dit najaar, op zondag 4 november, definitief door te laten gaan", aldus de organisatie.

Goed doel: 'Kanjers in de zorg'
Als goed doel hebben de 'Heeren van Mierlo' dit jaar gekozen voor mensen die, vaak anoniem, altijd zonder vergoeding, al veel jaren, met heel veel overgave en liefde heel veel zorg geven aan mensen die deze zorg heel goed kunnen gebruiken; oftewel voor 'kanjers in de zorg'. Voor deze kanjers willen de 'Heeren van Mierlo' graag een middag en avond verzorgen met muziek, cabaret en een hapje en drankje. Hiermee willen zij namens de Mierlose gemeenschap hun dank tonen aan deze 'kanjers in de zorg' voor wat zij voor anderen betekenen.

De voorzitter van de 'Heeren van Mierlo' heeft afgelopen zondag iedereen opgeroepen, die iemand kent die aan bovenstaand profiel voldoet, zich aan te melden. Dit kunt u doen via: heerenvanmierlo.nl/kanjers-in-de-zorg-2018.

Ook als u, die dit leest, zo'n 'kanjer in de zorg' kent, mag u die op bovenstaande website aanmelden, tot uiterlijk 30 september.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>