Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: 108c72
Foto: Ingezonden
Algemeen

Open dag 't Geldrops Kwartier

Geldrop – De ondernemers van 't Geldrops Kwartier houden op zaterdag 29 september een open dag. Tussen 14.00 en 17.00 uur staan de deuren van het bedrijfsverzamelpand aan de Rederijkerstraat 6 open voor iedereen die een kijkje wil komen nemen. Begin dit jaar betrokken een tiental Geldropse ondernemers het leegstaande pand aan de Rederijkerstraat waar voorheen Korein gevestigd was.

Het voormalig kinderdagverblijf is nu een plek waar mensen terecht kunnen voor diverse soorten (kinder)therapie en advies maar ook voor mooie herinneringsproducten of een groepsles yoga. De ondernemers hebben als gemeenschappelijke deler dat zij een maatschappelijk belang dienen.

De ondernemers hebben zich verenigd in de coöperatie 't Geldrops Kwartier. Als coöperatie hebben zij het pand drie jaar in bruikleen van de gemeente Geldrop-Mierlo. De ondernemers dragen samen zorg voor het pand en de omliggende tuin en proberen, waar mogelijk, kruisbestuiving te genereren. "Binnenkort willen we starten met een maandelijkse themamiddag waarbij we steeds een onderwerp op tafel leggen waar veel ondernemers mee worstelen", aldus Mariëlle Keijzers en Emmy Dudok van het bestuur. "Bijvoorbeeld: Hoe trek ik meer bezoekers naar mijn site? Of: Hoe ga ik om met veranderde wetgeving, zoals de AGV? Ondernemers die willen, kunnen hierbij aanhaken. Zo blijven we op de hoogte van wat er speelt en kunnen we elkaar wellicht verder helpen."

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het emailadres hetgeldropskwartier@gmail.com

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>