Logo mooigeldropmierlo.nl
Archieffoto Concours Hippique 2018  | Fotonummer: e296ac
Archieffoto Concours Hippique 2018 (Foto: Peter Wijlaars)
Evenementen

Concours Hippique Mierlo 2019

Mierlo - De vakantie is voorbij, het dagelijkse leven is begonnen, zo ook het bestuur van Concours Hippique Mierlo. Na het concours is meteen begonnen met een evaluatie en is de zomer gebruikt om goed na te denken over nieuwe plannen.

In september wordt gestart met het 'echte werk'. Het bestuur kijkt terug op een mooi evenement met fantastische Kampioenschappen, maar ook een grote deelname van amateurs en nog meer ponyruiters dan ooit. Van het publiek en sponsor ontving het bestuur dan ook een positief geluid. En dat is waarom het bestuur en vrijwilligers, zich ieder jaar opnieuw, inspannen.

Nieuwe datum
De komende maanden werkt het bestuur, op weg naar hun 50-jarig jubileum in 2020, aan een nog mooier, beter, leuker, sportiever en gezelliger concours. De nieuwe datum voor 2019 ligt inmiddels vast. Van 25 tot en met 28 april wordt Concours gehouden. Om de ambities waar te maken, hoopt het bestuur op een participatie van ondernemers en relaties die hun evenement waarderen en een goed hart toedragen.

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>