Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: cea3cb
Foto: Rob Biesters
Activiteiten

IVN Geldrop zoekt coördinator evenementen

Geldrop - Een enthousiast persoon die anderen 'meeneemt' en zich verbonden voelt met de natuur: IVN Geldrop zoekt een vrijwilliger met een creatieve inslag. Iemand die enkele activiteiten wil coördineren en wil helpen bij de organisatie.

IVN heeft wat te bieden

De coördinator kan zijn (of haar) creativiteit aanspreken bij de organisatie van evenementen waarbij hij IVN vertegenwoordigt, zoals de Andere Mert of de Tuinfair in het kasteelpark. Maar ook organiseert IVN zelf een aantal evenementen met als overkoepelende thema's natuur en duurzaamheid. Dat kan zowel voor het publiek zijn als voor de (actieve) leden. Zo is er elk jaar een feestelijke bijeenkomst voor alle vrijwilligers.

En te vragen
IVN Geldrop vraagt aan de evenementencoördinator de werkzaamheden te regelen en (mee) ideeën aan te dragen. Het hoeft allemaal niet heel groot(s) te zijn maar wat schwung kan IVN wel gebruiken. Flink uitpakken mág gerust maar het budget is beperkt. Bijna alle activiteiten zijn immers gratis toegankelijk voor het publiek. IVN Geldrop heeft wel veel materialen in huis en kennis bij de gidsen en begeleiders-in-de-natuur.

Informatie en contact
Wie IVN Geldrop een b(l)oeiende twist wil geven, en de natuur kan 'verkopen', kan mailen naar ivngeldrop@gmail.com. Bellen naar de voorzitter mag ook, via 06-38909009. Voor meer informatie over IVN: www.ivn.nl/geldrop.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>