Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: 7b0412
Foto: Ingezonden
Verenigingen

BragAcademy en bekerwedstrijd SV Braakhuizen

Geldrop - De BragAcademy bij SV Braakhuizen start dit jaar op vrijdag 14 september en wordt uitgebreid met keeperstrainingen. Vorig seizoen is de BragAcademy met groot succes gestart. Puur techniektrainingen voor de kleintjes in de leeftijd van 8 tot en met 13 jaar.

Iedereen binnen deze leeftijdsgroepen is welkom. De techniektrainingen worden gegeven door de hoofdtrainer en technisch coördinator van SV Braakhuizen, Jeroen van der Schoot, tezamen met selectie- en A1 spelers. Ook diverse jeugdtechniektrainers zijn bereid gevonden om mee te helpen. De trainingen worden in circuitvorm gegeven en zijn vooral bedoeld om de spelertjes technisch beter te maken én plezier te geven. Denk onder andere aan 1-1, passen, passeren, afwerken.

Keeperstraingen
De BragAcademy wordt dit jaar uitgebreid met aparte keeperstrainingen. Dus óók de jeugdkeepers krijgen nu extra aandacht. De BragAcademy start vrijdag 14 september en is voortaan om de 14 dagen. Graag om 18.00 uur aanwezig zijn, iedereen is welkom.

Start nieuw G-jeugdteam
SV Braakhuizen heeft al twee G-teams en wil nu een nieuw G-jeugdteam starten. Heb je interesse? Neem dan contact op met de voorzitter Frank van Campfort, via de email frank_van_campfort@hotmail.nl.

Verlies tweede bekerwedstrijd
Opnieuw trok SV Braakhuizen aan het kortste eind. Eerste klasser Rhode uit Sint-Oedenrode bleek na negentig minuten te sterk en zegevierde met 2-1. Na de teleurstellende nederlaag in de eerste bekerwedstrijd was Braakhuizen gebrand op een goed resultaat tegen Rhode.

In de beginfase kroop SV Braakhuizen een aantal keer door het oog van de naald. In de 17e minuut moest doelman Jeroen Mallens de voorsprong voor Rhode toestaan, een afstandsschot werd van richting veranderd. Braakhuizen herpakte zich langzaam en dat resulteerde in de 23e minuut in de gelijkmaker van Sammy Dirkx, tevens de ruststand.

Na de rust kwamen Remco van Wetten en Teun de Wit in de ploeg. Braakhuizen was grote delen van de tweede helft de betere ploeg, echter in de 50eeminuut werd de stand 2-1 na ietwat weifelend ingrijpen van de defensie. Braakhuizen toonde karakter en wist Rhode regelmatig onder druk te zetten en gezien de kansen die de roodzwarten wisten uit te spelen was een gelijkspel zeker mogelijk geweest. Rhode hield de overwinning tot het eindsignaal vast.

SV Braakhuizen maakt zich op voor de altijd beladen confrontatie met buurman VV Geldrop, op zaterdag 15 september om 18.30 uur op Sportpark De Kiviet. Zij willen zich van hun beste kant laten zien en rekenen op de broodnodige steun van de supporters.

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>