Logo mooigeldropmierlo.nl
Younes met zijn twee behaalde prijzen  | Fotonummer: 778cb2
Younes met zijn twee behaalde prijzen (Foto: Ingezonden)
Sport

Younes van Ruth Nederlands kampioen Classic Bankdrukken

Geldrop – Het Nederlands Kampioenschap classic bankdrukken werd zondag 2 september gehouden bij Sportcentrum TOPFIT. Voor Sportcentrum TOPFIT namen vijf atleten deel aan deze wedstrijd.

Elise Blankers drukte 60 kilo in de 72 kilo klasse en werd hiermee 5e overall en tweede bij de junioren. Jan van Waardenburg drukte 95 kilo in de 74 kilo klasse. Hij werd met deze prestatie 4de overall en vierde bij de masters 2. Bastiaan Mulder deed mee in de 105 kilo klasse en drukte 147,5 kilo, waarmee hij op de zesde plaats eindigde. Johan Sanders drukte 142,5 kilo in de 120 kilo klasse en eindigde op de vierde plaats overall en tweede bij de masters 2.
Younes van Ruth kwam, net als Johan, uit in de 120 kilo klasse. Hij drukt maar liefst 210 kilo wat hem de eerst plaats overall opleverde. Tevens was dit een kwalificatie voor het Europees kampioenschap en werd hij de beste lifter van de dag.

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>