Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: 74fcf3
Foto: Ingezonden
Jeugd

Friemel en Frutseldagen door JVW Mierlo

Mierlo - Het Jeugd Vakantie Werk Mierlo houdt op 16 en 17 oktober in 't Patronaat de jaarlijkse Friemel- en Frutseldagen. Twee dagen boordevol knutselactiviteiten, zoals timmeren, spijkerkunst, worstenbroodje maken, herfst knutselen, kleien, fruitspies maken en nog veel meer. In 't Patronaat staan kraampjes opgesteld waar uw kind geholpen wordt met zijn of haar knutselwerk.

Oproep vrijwiligers
Helaas zijn deze dagen niet mogelijk zonder hulp. Momenteel is er niet voldoende hulp om deze dagen wederom tot een groot succes te maken en daarom doet het Jeugd Vakantie Werk een dringend beroep op u! Bent je ouder dan 11 jaar, mama, papa, opa, oma, tante, oom, vriendin?? Vind je het leuk om te knutselen? Ben je handig met de zaagmachine?? Ben je een creatieveling die goed kan schminken?? Of vind je het gewoon leuk om kinderen te helpen bij het maken van een snoepketting of het inschenken van een glaasje ranja? Dan word jij gezocht! Iedereen kan JVW Mierlo helpen. Geef je nu op bij Nancy van den Wittenboer via friemelenfrutsel@jvwmierlo.nl en doe gezellig mee. Ook kun je via deze mail je eventuele vragen stellen.

Voor alle kinderen van de basisschool zijn de kaarten te koop op maandag 15 oktober van 19.00 tot 20.00 uur in 't Patronaat. Een kaart voor 1 dagdeel kost € 4,50, 2 dagdelen kosten € 7,50 en alle drie de dagdelen kosten slechts € 10,00. Let wel op: Vol = vol!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>