Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: ce60b6
Foto: Micle de Greef/112nieuwsonline
Politie

Update caravanbrand 't Wolfsven

Mierlo - Op recreatiepark 't Wolfsven aan de Patrijslaan in Mierlo is vrijdag aan het einde van de avond brand ontstaan in een caravan. Kort daarna werd een 47-jarige man uit Aarle-Rixtel aangehouden die de politie verdenkt van brandstichting. De brand werd rond 23.30 uur ontdekt en de hulpdiensten werden gealarmeerd. De brandweer kon helaas niet meer voorkomen dat de caravan volledig verwoest werd.

Al snel kwam tijdens het politieonderzoek de naam van de later aangehouden man bovendrijven. Omdat er voldoende grond was om hem als verdachte aan te merken, werd hij ongeveer een uur later opgepakt. De politie verdenkt de man ervan dat hij de brand stichtte naar aanleiding van een conflict binnen de relationele sfeer. Hij zit vast. De politie heeft zijn kleding in beslag genomen ten behoeve van sporenonderzoek. De eigenaar van het chalet heeft aangifte gedaan.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>