Logo mooigeldropmierlo.nl
Theater Drop  | Fotonummer: aa980a
Theater Drop (Foto: Margot Klaren)
Theater

Theater Drop speelt voorstelling 'Ben'

Geldrop - Theater Drop speelt, voor het achtste jaar op rij, een vrolijke familievoorstelling in Centrum Hofdael in Geldrop. De groep heeft er acht maanden hard aan gewerkt en staat te popelen om het stuk naar het theater te brengen. Ze trekken elk jaar weer volle zalen in Hofdael. Daar zijn ze trots op. Het geheim van het succes is dat Drop voorstellingen maakt die geschikt zijn voor jong én oud. "Iedereen een leuke voorstelling bezorgen!" dat vindt Theater Drop belangrijk.

Het script 'Ben' is geschreven door Hans van Es en Annette Tol. Het verhaal speelt zich af in een straat in Londen. Er is een kroeg, een bloemenkraam, een viskar, een schoenenpoetser, een straatmuzikant en twee daklozen. Alles lijkt gewoon totdat Ben, de jongen uit de klokkentoren, kennis maakt met de Wijzerwereld. De Wijzers zijn allemaal prettig gestoorde, overactieve types. Je hebt natuurlijk de Grote Wijzer, de Kleine Wijzer en de Secondewijzer. Maar ook de Onderwijzer, de Wegwijzer en de Eigenwijzer. Een Grijze Wijzer en zelfs een Persoonsbewijzer en Garantiebewijzer. Zij zoeken een ontspoorde Wijzer en hopen dat Ben hen kan helpen.

Het is een leuk en spannend verhaal, bevat humor en wordt afgewisseld met liedjes. Gegarandeerd een leuke middag of avond voor het hele gezin, inclusief opa's en oma's en de oppas.

Theater Drop speelt vijf voorstellingen in vier dagen in Centrum Hofdael: op 4, 5, 6 en 7 oktober. Alle informatie kunt u vinden op de website: www.theaterdrop.nl. De kaarten zijn snel en makkelijk te reserveren op de website van Theater Drop (niet bij Hofdael). Voor volwassenen € 10,00 per persoon en voor kinderen t/m 12 jaar € 8,00 per persoon. Wacht niet te lang, want vol is vol!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>