Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: 499903
Foto: Ingezonden
Verenigingen

Jeu de Boulesclub 't Buutje zoekt nieuwe leden

Geldrop - De vakanties zijn weer voorbij. Tijd om te kijken naar bezigheden nu men weer thuis is. Velen zullen naar Frankrijk zijn geweest en iedereen die wel eens in Frankrijk komt of is geweest kent het beeld: dorpspleintje, cafeetje, mannen met alpinopetten op, aan het jeu de boulen. En aan de kant publiek die de spelers van commentaar voorziet. Vaak met een heerlijk glas wijn bij de hand.

Gelukkig zijn er in Nederland steeds meer mogelijkheden om ook te boulen. Veelal worden er banen gelegd bij seniorencomplexen, maar in Geldrop kan men ook boulen bij 't Buutje, onderdeel van de PVGE, aan de Linze 11. Daar wordt elke maandagmiddag en donderdagmiddag vanaf 13.30 uur tot circa 16.30 uur gespeeld. Er zijn acht binnenbanen en 14 buitenbanen, zodat er het hele jaar door gespeeld kan worden. Wie nog geen lid is, maar wel belangstelling heeft, kan eens langskomen en kijken of meespelen. Dat kan geheel vrijblijvend. 't Buutje is een heel gezellige club, je speelt iedere keer in een andere samenstelling. Dat gebeurt op een eerlijke manier, zodat er geen groepsvorming is. Na een uur spelen, wordt er een pauze gehouden, waarin gezamenlijk koffie, thee, iets fris, soep of een biertje genuttigd worden.

De spelregels en meer informatie staan op de website van de PVGE vermeld. U kunt ook contact opnemen met Annie Verkennis, telefonisch bereikbaar via 040-2852296.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>