Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: 0c1a30
Foto: Ingezonden
Verenigingen

Verenigingen verkopen loten van Grote Clubactie

Geldrop-Mierlo - Leden van verenigingen uit Geldrop-Mierlo doen mee aan de jaarlijkse actie om hun clubkas een financiële injectie te geven. Vanaf 15 september gaan zij op pad om loten van de Grote Clubactie te verkopen.

De deelnemende verenigingen rekenen ieder jaar op de opbrengsten van de Grote Clubactie om de clubkas te spekken. Clubs hebben deze middelen vaak hard nodig, voor de aanschaffing van nieuwe materialen of de organisatie van een jeugdactiviteit. Maar liefst 80% van de opbrengst van de loten gaat direct naar de verenigingen.

Het geld krijgt bij de verenigingen een goede en doelgerichte bestemming. Van elk verkocht lot à € 3,00 gaat € 2,40 direct naar de vereniging. Ook dit jaar kunnen vrienden, familie en inwoners van Geldrop-Mierlo, de deelnemende clubs ondersteunen. Ze maken dan ook nog eens kans op één van de 32.000 prijzen uit de Grote Clubactie loterij!"

In Geldrop nemen Hv Lido, Luchtgenoten, Speciale Dansschool Samen Zijn, Sport For Health, Sportcentrum Hennes, Vereniging Voor Sport En Spel deel aan de Grote Clubaktie. In Mierlo verkopen leden van Badmintonvereniging Mierlo 76, Uno Animo, Rolschaatsvereniging Olympia en Budovereniging De Hechte Band de loten van de Grote Clubaktie.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>