Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: 1f9551
Foto: Ingrid Machiels
Jeugd

Opening Katoenpad

Mierlo - Wethouder Marc Jeucken en Marianne Canters, schrijfster van het boek Het geheim van het verdwenen Katoenpad, hebben in aanwezigheid van leerlingen van basisschool Dommeldal en basisschool De Kersentuin woensdagmorgen, rond de klok van 11.00 uur, het Katoenpad op de Molenheide tussen Mierlo en Geldrop officieel geopend. De aanwezige leerlingen probeerden als eersten het Katoenpad uit inclusief de bijbehorende App. 

Tijdens de opening werd hiervoor speicaal een informatiebord onthuld in de vorm van het boek met daarop de kaart van het Katoenpad en informatie over de omgeving. Vanuit dit bord loop je binnen enkele minuten naar de entree van het Katoenpad. De kaft van het boek met 'Welkom' hangt boven de ingang van het Katoenpad. .

Katoenpad
Het Katoenpad is teruggebracht op de locatie waar het ooit volgens de verhalen lag. Op precies de plek die in het boek is aangegeven, zijn verschillende elementen uit het verhaal teruggebracht in het bos. Passende elementen die onderdeel zijn van de natuur en die je verrassen tijdens je wandeling in het bos. Ook is er de interactieve Katoenpad App. Hiermee wordt het wandelen van het Katoenpad echt een belevenis. Voor meer informatie ga je naar: www.katoenpad.nl.

TIP!
Download voor vertrek thuis alvast de interactieve Katoenpad App. De App is gratis en te downloaden via de App Store of Google Play. Voor meer informatie ga je naar: katoenpad.nl.

Lees woensdag 19 september het hele verhaal in DeMooiGeldropMierloKrant en bekijk dan alle foto's op www.mooigeldropmierlo.nl. 

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>