Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: 482b40
Foto: Emmy Grit
Gemeente Geldrop-Mierlo

UPDATE: Start bomen rooien Santheuvel te Mierlo

UPDATE: De Santheuvel vanaf de Heer van Scherpenzeelweg tot en met de Brugstraat is afgesloten vanaf 17 september tot en met 22 september, de Santheuvel vanaf de Heer van Scherpenzeelweg tot en met de Geldropseweg is afgesloten.

Mierlo - Een onderdeel van de herinrichting van de Santheuvel is het rooien van de bomen. In grote lijnen komt het er op neer dat de bomen om-en-om gekapt worden. Op een enkele locatie wordt een rij bomen verwijderd. Hierdoor ontstaat ondergronds en bovengronds meer ruimte voor de bomen die behouden blijven, zodat deze zich verder kunnen ontwikkelen. In het plantseizoen planten we op verschillende plaatsen nieuwe bomen terug.


Uitvoering
Het bomenrooien start op maandag 17 september en duurt tot en met zaterdag 29 september. De werktijden zijn tussen 07.00 - 18:00 uur, met uitzondering van zondag 23 september. De bomen worden gekapt en de boomstobben (kluiten) worden weg gefreesd.

Omleidingen
Het doorgaande verkeer wordt omgeleid via de Geldropseweg - Industrieweg - Brugstraat en omgekeerd. De werkzaamheden worden uitgevoerd in kleinere werkvakken tussen de verschillende kruispunten op de Santheuvel. De aangelegen wegen van de Santheuvel blijven bereikbaar, verkeer moet rekening houden met vertraging en omrijden.

Reconstructie Santheuvel-Oost
De reconstructie van de Santheuvel-Oost staat gepland van 24 september tot 30 november 2018. Hierover volgt tzt de informatie. 

Vragen?
Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met Bas van Lieshout of Pieter Cuijten, afdeling Ruimte, te bereiken via telefoonnummer 14 040 of (040) 289 38 93.

Bron: Gemeentenieuws week 37

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>