Logo mooigeldropmierlo.nl
Voorzitter Bart Wijnhof (l) en Paul Swinkels (r)   | Fotonummer: a44ee0
Voorzitter Bart Wijnhof (l) en Paul Swinkels (r) (Foto: Ingezonden)
Verenigingen

Samenwerking Hoveniersbedrijf Paul Swinkels en Volleybalvereniging DKJO

Mierlo - De lange warme zomer ligt iedereen nog vers in het geheugen. Wat kon meer gewenst worden dan zo'n prachtig warm zomerweer voor het beachvolleybalveld dat op 16 mei in Mierlo bij sporthal De Weijer in gebruik genomen mocht worden.

Meerdere malen per week is afgelopen maanden gebruik gemaakt van het veld, dat niet alleen door sportverenigingen, maar ook door inwoners van Geldrop-Mierlo vrij beschikbaar is. En hoewel langzaam richting Herfst geschoven wordt, worden er – mede dankzij het aanblijvende weer - nog steeds gebruikers gesignaleerd.

Vanuit de samenwerking tussen Gemeente en DKJO heeft Mierlo er hiermee in het kader van gebiedsgericht werken een mooie sport-faciliteit bij gekregen. Het beachvolleybalveld is een openbaar veld, dat voor iedereen toegankelijk is. Daarnaast gaan Volleybalvereniging DKJO en de gemeente Geldrop-Mierlo een convenant aan met elkaar, waarmee nog eens extra wordt bekrachtig dat het veld door DKJO wordt omarmt.

Met dit convenant wil de vereniging, als ambassadeur van de volleybalsport in Mierlo, tegelijkertijd ook een maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen, door zorg te dragen dat het veld er netjes bij blijft liggen. Hiervoor is door DKJO de samenwerking gezocht met Hoveniersbedrijf Paul Swinkels uit Mierlo. Paul Swinkels, zelf woonachtig in de Meidoorn in Mierlo, nabij het beachvolleybalveld, was ook nauw betrokken bij de totstandkoming en aanleg van het veld. De samenwerking, in de vorm van een sponsor-overeenkomst leek dan ook een logisch vervolg.

Afgelopen week tekenden DKJO en Paul Swinkels het contract, waarmee Hoveniersbedrijf Paul Swinkels de komende jaren de vereniging zal ondersteunen in het onderhoud van het veld. Beide partijen zijn erg blij met de samenwerking, en zijn er van overtuigd dat op deze wijze komende jaren nog veel spelplezier kan worden geboden aan beachvolleybal-minnend Mierlo.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>