Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: 87a955
Foto: Ingezonden
Verenigingen

RV Olympia maakt zich op voor Interland Cup

Mierlo - Rolschaatsvereniging Olympia uit Mierlo organiseert in samenwerking met Sectie Bestuur Rolschaatsen (SBK) op donderdag 20, vrijdag 21 en zaterdag 22 september de Interland Cup 2018 in sporthal De Weijer.

Ongeveer 140 deelnemers uit Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Spanje, Groot Brittannië, Kroatië, Denemarken en Slovenië nemen deel aan deze A-klasse wedstrijden in het vrij- en paarrijden en strijden om de Interland Cup 2018. De top uit elk van bovengenoemde landen, vanaf de mini's tot en met de senioren, zowel individueel als paarrijden, zijn dagen te bewonderen in Sporthal De Weijer in Mierlo.

Op donderdag 20 en vrijdag 21 september vinden de laatste trainingen van de deelnemers plaats. Op vrijdag 21 september beginnen vanaf 12.30 uur de eerste wedstrijden, met om 18.30 uur de officiële opening door wethouder Van Otterdijk in sporthal De Weijer, waarbij u ook van harte welkom bent. Om 19.30 uur worden de wedstrijden vervolgd en deze duren tot ongeveer 00.00 uur.

Op zaterdag 22 september zijn vanaf 8.00 uur de gehele dag door wedstrijden. Omstreeks 21.30 uur vindt de prijsuitreiking plaats. Hierbij zal wethouder Van de Laar bij aanwezig zijn. Bent u nieuwsgierig naar de top van het rolschaatsen van Europa? U bent van harte welkom, de entree tot en met 10 jaar is gratis, vanaf 11 jaar is de entreeprijs € 7,50.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>