Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: f42fa9
Foto: Ingezonden
Verenigingen

Mifano klaar voor start van het nieuwe seizoen

Mierlo - Na de afwerking van de nodige oefenwedstrijden en de afronding van de eerste bekerronde is VV Mifano gereed om zondag 23 september een frisse start te maken in de competitie 2018-2019.

Het team van trainer Harold van Doorn heeft een lichte verjongingskuur ondergaan. De Mifano mannen staan op scherp en zijn gemotiveerd om er een mooi seizoen van te maken. De afgelopen drie bekerwedstrijden die gezien worden als een opstart naar de nieuwe competitiestrijd, gaf al een aardige indruk van wat er te wachten staat.

Na een wat teleurstellend resultaat tegen SSE, waar met 3-0 verloren werd, volgde een klinkende overwinning met 4-1 tegen SVSH. Zondag 16 september werd voor de laatste wedstrijd uit de eerste bekerronde aangetreden tegen het team van de Eindse Boys uit Nederweert. Via een monsterzege van 9-0 werd de tweede ronde van de bekercompetitie behaald met doelpunten van Bas van Sinten, Dirk Borst, Maurice van Hoof, Joëlle Tillemans, Rowan Verberne en Mayco Verrijdt. Als dit de op maat wordt voor het nieuwe seizoen, dan belooft dit wat!

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>