Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: 8f8260
Foto: Joan Delisse
Algemeen

Rooien van bomen aan Santheuvel is begonnen

Mierlo – De Santheuvel in Mierlo wordt op dit moment aangepakt. Sinds maandag 17 september is er begonnen met het rooien van de bomen die tussen het fietspad en de rijbaan staan.   

Tot en met 22 september wordt de Santheuvel-Oost onderhanden genomen. De Santheuvel Oost is vanaf de Brugstraat tot en met de Heer van Scherpenzeelweg afgesloten. De Santheuvel-West, vanaf de Geldropseweg tot en met de Heer van Scherpenzeelweg, is de week erna, van 24 tot en met 29 september, afgesloten. Tijdens de werkzaamheden blijven de aangelegen wegen van de Santheuvel bereikbaar en wordt het doorgaand verkeer omgeleid via de Geldropseweg - Industrieweg – Brugstraat en omgekeerd.

De werkzaamheden voor de reconstructie van de Santheuvel-Oost staan gepland van 24 september tot 30 november. Het gehele fietspad langs de Santheuvel krijgt rood asfalt, de rijbaan wordt over de (bijna) volle lengte opnieuw aangelegd. Er worden plateaus gemaakt bij de voetgangersoversteekplaatsen.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>